Οι Εθελοντές

Μεγάλο μέρος της προσπάθειας, αλλά και της επιτυχίας του προγράμματός μας “οφείλεται” στους πρόθυμους και δραστήριους εθελοντές μας!

Οι Εθελοντές

Μεγάλο μέρος της προσπάθειας, αλλά και της επιτυχίας του προγράμματός μας “οφείλεται” στους πρόθυμους και δραστήριους εθελοντές μας!

Οι Εθελοντές

Μεγάλο μέρος της προσπάθειας, αλλά και της επιτυχίας του προγράμματός μας “οφείλεται” στους πρόθυμους και δραστήριους εθελοντές μας!

Έλενα Θωμαΐδου

Ονομάζομαι Έλενα Θωμαΐδου. Είμαι 18 ετών και σπουδάζω στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ούσα εθελόντρια του Teen Business School, αλλά και απόφοιτή του, θέλω να πω, πως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, διαπίστωσα πόσο σημαντική είναι η ομαδικότητα. Ταυτόχρονα, συνεργάζομαι με αξιόλογους ανθρώπους, ενώ ανέπτυξα σε σημαντικό βαθμό τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες. Τέλος, το πιο συναρπαστικό είναι η ικανοποίηση που λαμβάνω, όταν βγαίνω έξω από τη ζώνη άνεσης μου!

Θανάσης Μουγγρίδης

Είμαι ο Θανάσης Μουγγρίδης, είμαι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και εργάζομαι ως Digital Marketer του Love Bikes. Στο πρόγραμμα Teen Business School εντάχθηκα σαν εθελοντής από τον Ιούλιο του 2019. Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκα κατά καιρούς είναι η διαχείριση της ιστοσελίδας του προγράμματος Teen Business School, ως μέλος της τεχνικής ομάδας υποστήριξης και η εμψύχωση-οργάνωση της ομάδας εθελοντών φοιτητών. Οι εμπειρίες που είχα όλα αυτά τα χρόνια, με έχουν αποζημιώσει για την απόφασή μου να εμπλακώ με το Teen Business School.

Δήμητρα Παπασταύρου

Ονομάζομαι Δήμητρα Παπασταύρου. Είμαι 21 ετών και σπουδάζω στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ανήκω στην εθελοντική ομάδα του Teen Business School από το Μάρτιο του 2021, γεγονός που έχει βελτιώσει τις κοινωνικές μου δεξιότητες και το να λειτουργώ στα πλαίσια μιας ομάδας. Η αίσθηση ότι προσφέρω με τον τρόπο μου σε ένα τέτοιο αξιόλογο πρόγραμμα, αυξάνει την αυτοπεποίθησή μου και με κάνει να νοιώθω πολύ όμορφα!

Χρήστος Δελιάκος

Είμαι ο Χρήστος Δελιάκος και είμαι 29 ετών. Η ενασχόλησή μου με το Teen Business School ως εθελοντής Digital Marketer ξεκίνησαε το Μάιο του 2022. Χάρη στη συμμετοχή μου, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω εξαιρετικούς ανθρώπους, μαζί με τους οποίους δουλεύουμε για να επιτύχουμε την επιμόρφωση των νέων γύρω από ποικίλα θέματα επιχειρηματικότητας. Το όλο εγχείρημα με ενθουσιάζει!

Μαρία Φιλιππίδου

Ονομάζομαι Μαρία Φιλιππίδου, είμαι 28 χρονών και φοιτήτρια του μεταπτυχιακού της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μπήκα στην ομάδα εθελοντών του Teen Business School το Σεπτέμβρη του 2021 με στόχο να γνωρίσω ανθρώπους του χώρου της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων, να κάνω φίλους και να περάσω εποικοδομητικά τον ελεύθερό μου χρόνο. Πλέον, ένα χρόνο μετά, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο στόχος επετεύχθη!

Αθηνά Πρατσουλάκη

Ονομάζομαι Αθηνά Πρατσουλάκη και είμαι φοιτήτρια στο τμήμα της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εντάχθηκα στην εθελοντική ομάδα του Teen Business School το Σεπτέμβριο του 2022 και ασχολήθηκα με το κομμάτι της επικοινωνίας. Συνεργάστηκα με πολλά άτομα μέσα στο πρόγραμμα και έμαθα πώς είναι να λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα, μέσα στην οποία ο καθένας ασχολείται με ένα διαφορετικό αντικείμενο, για να επιτευχθεί ένας κοινός στόχος. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα να έρχομαι καθημερινά σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους και να τους βοηθώ. Η συμμετοχή μου στη συγκεκριμένη ομάδα μού επέτρεψε να πετύχω ακριβώς αυτό!