Οι Εισηγητές

Γνωρίστε τους καταξιωμένους εισηγητές του προγράμματος μας και λάβετε τον αναλυτικό οδηγό για να ανακαλύψετε τις θεματικές τους ενότητες.

Οι Εισηγητές

Γνωρίστε τους καταξιωμένους εισηγητές του προγράμματος μας και λάβετε τον αναλυτικό οδηγό για να ανακαλύψετε τις θεματικές τους ενότητες.

Ιωάννης Νικολαΐδης

Καθηγητής - Επιστημονικός Υπεύθυνος

O Γιάννης Νικολαΐδης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και Καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Υπήρξε επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, καθώς και εξωτερικός συνεργάτης αρκετών εταιρειών – οργανισμών (ΚΡΥΣΤΑΛ, ATLANTIS Engineering, ΜΕΤΑΛΛΟΝ Τεχνολογική, Frigotec, Δ.Ο.Κ.Π.Υ. κ.α.), κυρίως σε σχέση με θέματα ποιότητας, αλλά και οργάνωσης της λειτουργίας τους. Από το 1995 διδάσκει σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων, σε ποικιλία θεμάτων.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Ιωάννη Νικολαϊδη…

Κωνσταντίνος Φούσκας

Αναπληρωτής Καθηγητής

Ο Κωνσταντίνος Φούσκας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδικότητα «Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και Τεχνολογική Καινοτομία». Διδάσκει θέματα σχετικά με την ανάπτυξη καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, ηλεκτρονικό επιχειρείν και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Ασχολείται ερευνητικά και διδακτικά με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα. 

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Κωνσταντίνο Φούσκα…

Παντελής Αγγελίδης​

Καθηγητής Παν. Δυτικής Μακεδονίας​

Ο Παντελής Αγγελίδης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Διετέλεσε πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), ενώ αυτό το διάστημα είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Παντελή Αγγελίδη…

Σοφία Παναγιωτίδου​

Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας​

H Σοφία Παναγιωτίδου εργάζεται για περισσότερα από 20 χρόνια στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις ενημέρωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης φοιτητών και νέων αποφοίτων.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για την Σοφία Παναγιωτίδου…

Κώστας Τραμαντζάς​​

Γενικός Διευθυντής Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας - Διαχειριστής OK!Thess​

Ο Κώστας Τραμαντζάς είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση σε θέματα Βιομηχανικής Διοίκησης. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία σε θέματα αξιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων με στόχο την οικονομική τους εκμετάλλευση.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Κώστα Τραμαντζά…

Δημήτρης Αηδόνης

Αν. Καθηγητής, Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

O Δημήτρης Αηδόνης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και παράλληλα εργάζεται ως επισκέπτης καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διασφάλιση Ποιότητας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Δημήτρη Αηδόνη…

Χρήστος Ταουσάνης

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής EMPLOY EDU, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας

Ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης αποτελεί ένα από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη επαγγελματικής συμβουλευτικής στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους ομιλητές, πανευρωπαϊκά, που έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.000 διαλέξεις σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού. Είναι Διδάκτορας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού, του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Χρήστο Ταουσάνη…

Θάνος Ρουμπής

Μαθηματικός και Ιδρυτής του οδηγού εστίασης Thess_del_food

Ο Θάνος Ρουμπής, μαθηματικός και εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, δημιούργησε το 2017 τον οδηγό εστίασης Thess_del_food ή, αλλιώς, Thessaloniki’s Delicious Food, που κάνει αισθητή την παρουσία του εδώ και 5 χρόνια στα social media, με καθημερινές γευστικές προτάσεις στους χιλιάδες ακόλουθους. Τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του και τον χρόνο του, μεταξύ των διδακτικών του καθηκόντων και του food blogging.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Θάνο Ρουμπή…

Aggelos Haristeas

Άγγελος Χαριστέας

Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου

Ο Άγγελος Χαριστέας είναι Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Καταπολέμησης της Βίας. Υπήρξε τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με καριέρα σε Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία. Από το 2018 μέχρι σήμερα είναι Πρεσβευτής της UEFA και του προγράμματος «A Ball for All», καθώς επίσης και Αντιπρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Champions for Life» που δημιουργήθηκε από όλους του Legends του 2004.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Άγγελο Χαριστέα…

Λευτέρης Χαβούζης

Γενικός Διευθυντής της εταιρείας 3D εκτυπώσεων Lino Integrated printing solutions

Ο Λευτέρης Χαβούζης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της LinoGroup και Διευθύνων Σύμβουλος της Lino 3D. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη “Μηχανολογία και Οικονομικά” από το RWTH Aachen. Έχει εργαστεί για την Audi AG, Mercedes Benz και ως Διευθυντής Πωλήσεων για την Linomedia, την Punch Graphix South East Europe και την Xeikon Engineering. Έχει πολύχρονη εμπειρία στη διαχείριση έργων στον κλάδο της βιομηχανίας εκτυπώσεων με συμβατικές και προηγμένες τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης. 

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να λάβετε τον αναλυτικό οδηγό και να διαβάσετε περισσότερα για τον Λευτέρη Χαβούζη…

Κάνε τώρα το πρώτο βήμα!

O 13oς κύκλος του προγράμματός μας πλησιάζει, 27 με 30 Δεκεμβρίου 2022!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Μάθε τα τελευταία νέα μας!

Διεύθυνση

Εγνατίας 156, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Κάλεσε μας

+30 2310 891227

Email

teenbusinessschool@uom.edu.gr