Είπαν για εμάς

Με σχεδόν 585 αποφοίτους, το Teen Business School έχει πολλές εμπειρίες και σχόλια γονέων και συμμετεχόντων για να μοιραστεί.

4,9

of 5
4.7/5

99%

Ικανοποίηση μαθητών και γονέων

3

Βραβεία

15

Ολοκληρωμένοι Κύκλοι

Φωτεινη λιακοπουλου

“Αγαπητέ κ. Νικολαΐδη,

Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό πρόγραμμα σας. Η κόρη μας [όνομα μαθήτριας] είναι κατενθουσιασμένη που το παρακολούθησε, την γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον και άλλαξε τον τρόπο σκέψης της.”

5/5
5/5
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για το υπέροχο project που οργανώσατε, και υλοποιήσατε με τον καλύτερο τρόπο. Αναμένουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον δια ζώσης αν αυτό είναι εφικτό, ώστε να έχουν τα παιδιά μας, αλλά και εμείς τη χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά. Το παιδί μου ενθουσιάστηκε κυριολεκτικά με το πρόγραμμα, ήταν κάτι πραγματικά διαφορετικό από όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής κι έλαβε χρήσιμες πληροφορίες κι ερεθίσματα. Αυτό όμως που πραγματικά εισέπραξε, και είναι θεωρώ το πιο σημαντικό, είναι καθοδήγηση και αγάπη από ανθρώπους επιστήμονες κατάλληλους να τον προετοιμάσουν για μια μελλοντική πραγματικότητα διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε εμείς οι γονείς. Σας ευχαριστώ για όλη την όμορφη ατμόσφαιρα και το ζεστό φιλικό κλίμα που δημιουργήσατε στην τάξη σας και κερδίσατε την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη των παιδιών μας. Με εκτίμηση
Σ. Δ.
Γονέας
5/5
«Σας ευχαριστώ θερμά που δώσατε την ευκαιρία στα παιδιά μας να συμμετάσχουν σε κάτι διαφορετικό και συνάμα ενδιαφέρον. Ο γιος μου πραγματικά ενθουσιάστηκε αλλά παράλληλα προβληματίστηκε θετικά παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 13 ετών). Με εκτίμηση
user, female, girl-297566.jpg
Μαρία Παπαχρήστου
Γονέας
5/5
Σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι κάνατε, εσείς και οι συνεργάτες σας, για τον [όνομα μαθητή]. Η χαρά του που συμμετείχε στο TeenBusinessSchool είναι μεγάλη. Εύχομαι οι δρόμοι σας να ξανασυναντηθούν.
Χρήστος Γκορίτσας
Γονέας
5/5
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που δώσατε στα παιδιά μας να συνομιλήσουν με πανεπιστημιακούς δασκάλους. Ο [όνομα μαθητή]δεν σταματά να μιλά για αυτή του την εμπειρία τονίζοντας πως "άνοιξε μια πόρτα" και πως μάλλον βρήκε τον προσανατολισμό του. Σας ευχαριστώ!
Κ.Γ.Π.
Γονέας
5/5
Η εμπειρία που μας προσφέρατε μέσα από το Teen Business School ήταν μοναδική! Λάβαμε απειράριθμα ερεθίσματα που θα μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα που θα αποτελεί πόλο έλξης για την σταδιοδρομία μου. … Ακόμη θα ήθελα να συμμετέχω και στην ομάδα εθελοντών που μας προτείνατε. Σας ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια στο έργο σας.
Μ.Δ.
Συμμετέχουσα
5/5
"Σας ευχαριστώ για ολα τα υπέροχα πράγματα που τους δείξατε!!! Ο [όνομα μαθητή] πέρασε υπέροχα και παρόλο που έκανε σχεδόν δύο ώρες για να φτάσει με τα λεωφορεία, ερχόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να εμπνέετε τα νέα παιδιά! Με εκτίμηση"
Κατερινα Χατζηχριστοφη
Γονέας
5/5
"Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την εποικοδομητική διοργάνωση του προγράμματος. Η [όνομα μαθήτριας] και ο [όνομα μαθητή] έμειναν πραγματικά κατευχαριστημένοι. Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος στα πρόσωπά τους όταν μας περιέγραφαν πως πέρασαν, τι άκουσαν και τι είδαν. Σε ερώτησή μου αν θα το πρότειναν σε κάποιον φίλο τους, όχι μόνο απάντησαν θετικά. Δήλωσαν δε την επιθυμία να το παρακολουθήσουν και του χρόνου, γνωρίζοντας ότι η θεματολογία είναι διαφορετική κάθε χρόνο."
Λαζαρος Καραντζας
Γονέας
5/5
"Κε Νικολαΐδη ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που προσφέρατε στα παιδιά…πραγματικά πέρασαν πολύ ωραία και εποικοδομητικά το 7ήμερο αυτό. Και οι δύο κόρες μου που συμμετείχαν ενθουσιάστηκαν με την εμπειρία και τα ερεθίσματα που έλαβαν και σίγουρα θα τις ενδιέφερε να παρακολουθήσουν και στο μέλλον κάτι αντίστοιχο. Σας ευχαριστώ πολύ, με εκτίμηση"
Σ.Σ.
Γονέας
5/5
"Γεια σας κύριε Νικολαΐδη. Το σεμινάριο ήταν υπέροχο και με βοήθησε πραγματικά σε πολλά που είχα απορία και μου έμαθε ακόμα περισσότερα τα οποία δεν ήξερα. Σας στέλνω το ενδιαφέρον μου για να μπω στην εθελοντική ομάδα. Ελπίζω να μπορέσουμε να πάμε και ταξίδι και να κάνουμε όμορφα πράγματα. Ευχαριστώ."
Ε. Θ.
Συμμετέχουσα
5/5
“Είναι μία πολύ εποικοδομητική εμπειρία για τους νέους και ειδικά για εμάς που είμαστε στο βόρειο άκρο της χώρας.”
Ρουλα Λευκελη
Γονέας
5/5
“Ήταν ωραίο και ενδιαφέρον γιατί έμαθα πράγματα που δεν ήξερα και αυτό μπορεί να με βοηθήσει στο μέλλον. Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μας μεταλαμπαδεύσατε.”
Χρηστος Κελεσογλου
Συμμετέχων
5/5
… ήθελα να σας συγχαρώ για το, πραγματικά, εξαιρετικό "σχολείο" που έχετε διοργανώσει εσείς και η ομάδα σας!
Κωνσταντινος Δεγκιαρης
Συμμετέχων
5/5
Καλησπέρα σας κ.Νικολαίδη Το προγραμμά σας ήταν παρα πολύ ωραίο, συμφωνα με τον [όνομα μαθητή] (και λίγο που παρακουλουθησα και εγώ, ήταν όλοι εξαιρετικοί).
user, female, girl-297566.jpg
Χριστιανα Βαλταδωρου
Γονέας
5/5
“Σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρατε στον [όνομα μαθητή]! Να είστε καλά! Εύχομαι να συνεχίσετε το πολύτιμο έργο σας, να εμπνέετε όλα τα παιδιά, εσείς και οι συνεργάτες σας, να ανοίγετε τα μυαλά και να διευρύνετε τους ορίζοντές τους!”
Βασιλεια Κασιμιδου
Γονέας
5/5
Κύριε Νικολαΐδη καλησπέρα και χρόνια σας πολλά! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για όλα, εσάς και όλη την ομάδα σας! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία! Μέσω της λεπτομερούς και ιδιαίτερα προσεγμένης σας δουλειάς αποκτήσαμε πολλά χρήσιμα εφόδια για τη ζωή μας και περάσαμε ένα πολύ παραγωγικό, ενδιαφέρον και διασκεδαστικό τετραήμερο. Μοιραστήκατε με μεγάλη προθυμία και χαρά τις εμπειρίες και τις πολύπλευρες γνώσεις σας μαζί μας, μας κάνατε να νιώσουμε οικειότητα και κυρίως μας εμπνεύσατε! Εύχομαι να καταφέρετε να δημιουργήσετε και αλλά προγράμματα σαν και αυτό, να συνεχίσετε να τα πραγματοποιείτε με τόσο μεγάλη επιτυχία, μεράκι, και να τα εξελίξετε όσο φαντάζεστε, με ταξίδια, στα οποία ελπίζω να έχουμε και εμείς την ευκαιρία να συμμετάσχουμε, και ό,τι άλλο επιθυμείτε! Με την ελπίδα αυτή να ήταν μόνο η αρχή της συνεργασίας μας!
ΑΛΙΚΗ ΠΟΤΑΜΙΑΝΑΚΗ
Συμμετέχουσα
5/5
"Θέλω θερμά να σας ευχαριστήσω για την επιμέλεια του προγράμματος που παρακολούθησαν τα παιδιά και ιδιαίτερα για το πολύ ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο που επιλέξατε για να τα φέρετε κοντά σε τόσο σύνθετες, αλλά εξαιρετικά χρήσιμες έννοιες όπως αυτή της επιχειρηματικότητας.

Σημειώστε παρακαλώ ότι το εν λόγω «σχολείο» ήταν πολύ διαφωτιστικό και για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών και αυτό είναι μια ακόμα επιτυχία. Συνεχίστε την πολύ καλή προσπάθεια και με χαρά να τα πούμε ξανά!"
Γ. Λ.
Γονέας
5/5
"Μια εξαιρετική πρωτοβουλία με άψογη οργάνωση βοήθησαν την κόρη μου να διευρύνει τους ορίζοντές της και να σκεφτεί πέρα από τα συνηθισμένα μαθησιακά περιβάλλοντα. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στα επόμενα θερινά σχολεία. Ανυπομονώ να συμμετάσχει και η μικρότερη κόρη μου στην κατάλληλη ηλικία."
Δημητρης Τζεφαλης
Γονέας
5/5
"Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με έννοιες και λέξεις που δεν τους ήταν οικείες ή δεν είχαν ξανακούσει. Απόκτησαν μία πρώτη επαφή για ορισμένες λειτουργίες του κόσμου των ενηλίκων. Η ανταπόκριση που είχε τουλάχιστον η κόρη μου ήταν πέραν του αναμενόμενου θετική, τόσο που μου ζήτησε να παρακολουθήσει και τον επόμενο κύκλο."
Κωνσταντινος Λιαρετιδης
Γονέας
5/5
"Στην επαρχιακή πόλη που ζούμε έχουμε μεγάλη ανάγκη από ενημέρωση και προσανατολισμό όσον αφορά τις σπουδές, τους επαγγελματικούς δρόμους, την υποστήριξη των νέων ανθρώπων να κάνουν επιλογές συνειδητά, υπεύθυνα και κυρίως κάνοντας δικά τους σχέδια για το μέλλον."
Μαρια Αδαμιδου
Γονέας
5/5
“Εκπληκτικό πρόγραμμα! Σας ευχαριστώ πολύ για τα τόσα πολλά ερεθίσματα που δώσατε στο γιό μου! Έμαθε πράγματα, ενθουσιάστηκε, προβληματίστηκε και ξεκίνησε να σκέφτεται το μελλοντικό του εαυτό. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι να συνεχίσετε αυτή την υπέροχη προσπάθεια και ελπίζω να τα ξαναπούμε στο μέλλον! Θα ήταν ωραία να παρακολουθήσει και το δια ζώσης πρόγραμμα. Να είστε καλά. Καλή Χρονιά!!!”
Βανια Καμτσιου
Γονέας
5/5
“Είμαι πολύ ικανοποιημένη γιατί ο γιος μου [όνομα μαθητή] μετά τη λήξη του σεμιναρίου συνεχώς αναφέρεται σ΄αυτό, καθώς και στις σπουδές του στο ΠΑΜΑΚ…αντιλήφθηκα ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου δημιουργήθηκε πολύ θετικό κλίμα και οι συζητήσεις υπήρξαν εποικοδομητικές και γόνιμες! Συμβάλατε στην αλλαγή του τρόπου σκέψης, διευρύνατε τους πνευματικούς ορίζοντες των παιδιών και το σημαντικότερο νιώθουν ότι μπορούν να απευθυνθούν σε εσάς για τυχόν προβληματισμούς τους… Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για το γιο μου, που είναι μαθητής στη Γ΄ Λυκείου!!!!”
Σιδερη Λευκελη
Γονέας
5/5
"Κύριε καθηγητά, φίλε Γιάννη. Φαίνεται πως έχετε κάνει φοβερό σχεδιασμό στη θεματολογία αλλά και στην παρουσίαση, ώστε να τους κρατάτε σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. Να σκεφτείς πως είχαμε διάφορες -πρωτόγνωρες- συζητήσεις όλες αυτές τις μέρες, προφανώς από τα ερεθίσματα… Από τις λίγες φορές που «έκλεψα» ακουστικά κατάλαβα ότι κρατάτε όλη τη φρεσκάδα και την αμεσότητα που χρειάζεται για την επιτυχία του εγχειρήματος. Χωρίς να είμαι ειδικός στο χώρο, βρίσκω το εγχείρημα πρωτοποριακό, ικανό να δώσει καλή ώθηση στα παιδιά. Ευχαριστούμε, καλή συνέχεια!"
Πετρος Μαντακας
Γονέας
5/5
"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την εξαιρετική εμπειρία, που προσφέρατε στην [όνομα μαθήτριας]. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, διαδραστικό, πλούσιο σε περιεχόμενο/κίνητρα και είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρει να αξιοποιήσει όσα έμαθε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Επειδή όμως θεωρώ ως εκπαιδευτικός ότι το ταξίδι στη γνώση πρέπει να είναι συνεχές και προοδευτικό, θα σας παρακαλούσα, σε περίπτωση που είτε το ΠΑΜΑΚ είτε εσείς προσωπικά διοργανώσετε κάτι αντίστοιχο, να μας λάβετε υπόψη και να μας ενημερώσετε σχετικά. Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ. Να είστε πάντα καλά και να παρακινείτε νέους ανθρώπους! Καλή δύναμη στο έργο σας!"
Αναστασια Κολιακου
Γονέας
5/5
“Τα online μαθήματα ήταν πολύ ωραία και σίγουρα μου δημιούργησαν κάποιες σκέψεις για το μέλλον: δηλαδή αν θέλω να γίνω επιχειρηματίας ή στέλεχος σε μια επιχείρηση. Το μάθημα ήταν πολύ καλό και οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε ήταν διατεθειμένοι να απαντήσουν σε όλες μας τις ερωτήσεις. Επίσης ο κύριος Φούσκας και ο κύριος Νικολαΐδης μας εξηγούσαν πάρα πολύ καλά αυτά που μας έδειχναν στις παρουσιάσεις στο powerpoint.”
Γρηγορης Ζιακας
Συμμετέχων
5/5
"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το υπέροχο e-summerschool. Το ενδιαφέρον του [όνομα μαθητή] ήταν συνεχές κατά την διάρκεια όλων των ημερών της εβδομάδας. Καμία στιγμή δεν ένιωσε ότι βαρέθηκε ή κουράστηκε."
Οικογενεια Κεφαλακη
Γονείς - Συμμετέχοντες
5/5
“Σας ευχαριστούμε. Ο [όνομα μαθητή] ενθουσιάστηκε!! Καλή συνέχεια. Ελπίζω να μας δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχει και σε άλλες δράσεις σας.”
Βουλα Ιωαννιδου
Γονέας
5/5
“Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Ο γιος μου βρήκε την όλη εμπειρία πολύ ενδιαφέρουσα και είχε μια πρώτη γεύση του… μέλλοντος. Αν και κουραστικό, λόγω του ότι τα πρωινά είχε τις παραδόσεις από τα μαθήματα του σχολείου, του έδωσε πολλά ερεθίσματα και πολλά θέματα για συζητήσεις μας αλλά και περαιτέρω διερεύνηση.”
Αντωνης Χατζηκωστας
Γονέας
5/5
“ …] σας ευχαριστούμε για την υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος. Ελπίζω να γίνει μοχλός στο να δημιουργήσετε και κάτι άλλο, γιατί πάντα υπάρχουν παιδιά που αναζητούν κάτι περισσότερο, κάτι διαφορετικό, αφού το σχολείο δυστυχώς τα κάνει να βαριούνται. Ο γιός μου […] ήταν καθηλωμένος επί τόσες ώρες καθημερινά και μονολογούσε ότι είναι καλό και ενδιαφέρον [σ.σ. το πρόγραμμα]. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Με ρώτησε μάλιστα αν υπάρχουν και άλλα σεμινάρια γιατί του αρέσει η νέα γνώση και οι προκλήσεις. […] Είναι πολύ σημαντικό να επενδύουμε στη νέα γενιά μήπως και αλλάξει η νοοτροπία, αλλά και να δώσουμε ώθηση στα παιδιά να μην νιώθουν εγκλωβισμένα σε ένα σύστημα στείρας μάθησης, αλλά να μπορέσουν να ανοίξουν φτερά και να ξεδιπλώσουν ότι δυνατότητες έχουν κρυμμένες, αλλά και να αναπτύξουν και κάποιες που δεν θα δοκίμαζαν ποτέ. Παρασύρθηκα, αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι για την εμπειρία και τη γνώση που του παρείχατε.”
Ιφιγενεια Ζυμαρακη
Γονέας
5/5
“Όλα τα θέματα που υπήρχαν στο σεμινάριο ήταν πολύ ενδιαφέροντα και επεξηγούνταν πολύ καλά από τους καθηγητές και τους καλεσμένους. Κυρίως μου άρεσε που ο […] ήταν καλεσμένος στο σεμινάριο και επειδή παρακολουθώ την εκπομπή του ήμουν ενθουσιασμένος. Ο […] ήταν πολύ ευγενικός και θεωρώ ότι κάποια πράγματα από αυτά που είπε θα με βοηθήσουν στις μελλοντικές επιχειρηματικές μου δραστηριότητες.”
Νικολας Κουσουλας
Συμμετέχων
5/5
"Σας ευχαριστώ πολύ, τόσο για την πολύ ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική εμπειρία που προσφέρατε στα παιδιά μας, όσο και για τις ευχές για την [όνομα μαθήτριας]. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις που θα φέρουν τα παιδιά σε επαφή με σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες που δυστυχώς δεν προσφέρει το σχολείο. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σας!"
π.λ.
Γονέας
5/5
"Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από όλο το πρόγραμμα και έμαθα περισσότερες πληροφορίες για την επιχειρηματικότητα απ’ότι περίμενα. Οι ώρες και οι μέρες ήταν επαρκείς και η εναλλαγή των ομιλητών έκανε όλη την διαδικασία πιο ευχάριστη. Πολλοί προβληματισμοί μου ξεκαθαρίστηκαν, καθώς όλοι οι ομιλητές γνώριζαν το αντικείμενο τους άριστα. Νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω και χαίρομαι που παίρνετε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα, βοηθώντας πολλά παιδιά στο να διευρύνουν τις γνώσεις τους."
Μαριαννα Σπυροπουλου
Συμμετέχουσα
5/5
“Ευχαριστούμε για το όμορφο σεμινάριο. Αρχικά έπεισα τις κόρες μου με δυσκολία να το παρακολουθήσουν, αλλά στη συνέχεια άκουσα πολύ όμορφα σχόλια, που μου απέδειξαν πως το ευχαριστήθηκαν και τους «έμεινε» κάτι. Αυτά τα σεμινάρια είναι πιθανά λαχεία για το μέλλον τους. Μπορεί να τους αφήσουν από απλά μια καλή ανάμνηση, μέχρι να ακούσουν κάτι που θα τους εμπνεύσει και θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης και σκοπό της ζωής τους. Ευχαριστώ και πάλι για την αφοσίωση σας που εμπνέει τους νέους.”
Γρηγοριος Διδασκαλου
Γονέας
5/5
“Θα ήθελα ως γονιός να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για αυτή την καινοτόμα προσπάθεια, σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Μέσα από το πρόγραμμά σας, δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει ο γιος μου έννοιες και λειτουργίες της αγοράς με απλοϊκό και κατανοητό τρόπο. Ακόμα, ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά να καταλάβουν αν θα μπορούσαν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο αυτό, μέσα από τις συζητήσεις με τους καλεσμένους που είχατε. Τελειώνοντας μετά από συζήτηση που είχα μαζί του, επιτρέψτε μου να εκφράσω την άποψη, ότι γνωρίζοντας το πως λειτουργεί η αγορά γίνονται εν δυνάμει πιο υπεύθυνοι καταναλωτές. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού στο επόμενο ΤhesSummerSchool.”
Γερασιμος Ζιακας
Γονέας
5/5
"Ευχαριστούμε πολύ! Από ότι είπε το παιδί, το πρόγραμμα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Τα παιδιά πήραν νέες πληροφορίες, σκέφτηκαν νέες ιδέες, το συζητούσαν μεταξύ τους για μέρες. Συγχαρητήρια για την οργάνωση και ευχαριστούμε. Καλή συνέχεια."
ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
Γονέας
5/5
“Σας ευχαριστώ θερμά !!!! Η εμπειρία της (κόρης) ήταν μοναδική. Θα σας δούμε σίγουρα και με το επόμενο μέλος της οικογένειας, σε λίγα χρόνια. Με εκτίμηση.”
ΒΙΚΥ ΡΩΨΗ
Γονέας