Άλλο ένα βραβείο για το Teen Business School στα Education Leader Awards 2023

Με την κορυφαία διάκριση επιβραβεύτηκε το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας Teen Business School, στον διαγωνισμό Education Leaders Awards 2023. Συγκεκριμένα, τιμήθηκε με τη διάκριση «Gold» στην κατηγορία «Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας & Νεανική Επιχειρηματικότητα». Μετά τα βραβεία Platinum και Gold που απέσπασε στον διαγωνισμό του 2021, αυτό είναι το 3ο βραβείο του δημοφιλούς προγράμματος σε διάστημα δύο χρόνων.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Επιστημονικό Υπεύθυνο του προγράμματος, Γιάννη Νικολαΐδη, από τον διακεκριμένο καθηγητή σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και συγγραφέα, Δημήτρη Μπουραντά. Θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή έδωσε και η πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων και πρώην υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Η βράβευση αφορούσε το 3ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διεξήχθη τον Δεκέμβριο 2022 για νέους και νέες με οπτική αναπηρία. Όπως ανέφερε στο περιθώριο της βράβευσης ο κ. Νικολαΐδης «ακόμη μεγαλύτερο βραβείο για όλη την ομάδα συντελεστών του Σχολείου μας είναι το ότι μαθαίνουμε πως ήδη κάποιο από τα εκπαιδευόμενα άτομα σκέφτεται να ξεκινήσει την δική του επιχειρηματική δραστηριότητα!»

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιήθηκε με τη χορηγική υποστήριξη της Deloitte η οποία εκτός των άλλων συνεισέφερε τις εγκαταστάσεις της στο Deloitte Competence Center, καθώς και πλήθος εθελοντών στελεχών της προκειμένου να διοργανωθεί ένα άρτιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.