10ο Σχολείο Επιχειρηματικότητας | Δεκέμβριος 2021

Ο 10ος κύκλος του Teen Business School σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Από τη Δευτέρα 27 έως και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, για 16 ώρες, νέοι και νέες 14 έως 18 ετών από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν εξ αποστάσεως τον 10ο κύκλο του Teen Business School κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας!

Το Teen Business School έφερε σε επαφή 41 μαθητές και μαθήτριες με το επιχειρείν, δίνοντας τους την ευκαιρία να αποκτήσουν σφαιρικές γνώσεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν τις σπουδές τους, καθώς και την είσοδό τους στον κόσμο της καινοτομίας.

Το “ταξίδι” των δυνητικών, νέων επιχειρηματιών αποτελούνταν από πληθώρα διαλέξεων και διαδραστικών ομιλιών πάνω σε ζητήματα που αφορούν την επιλογή καριέρας, την σημασία της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, καθώς και τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Καταξιωμένοι εισηγητές από τον χώρο της Ανώτατης εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων μοιράστηκαν με τους νεαρούς μαθητές τις γνώσεις και την εμπειρία τους, τους καθοδήγησαν και τους βοήθησαν να “ανακαλύψουν” τα μυστικά της επιτυχίας.

Το 10ο Teen Business School υλοποιήθηκε με την χορηγική, αλλά και τη γενικότερη υποστήριξη των εταιρειών Kleemann, Exelixis, Κριτική, Employ EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας, 2ence, ERGON blog και υπό την αιγίδα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΕΚΚ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτομικών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Αναφορές στον Τύπο